top of page
Logo

La missió de la Fundació ACIS és la d’acollir i acompanyar infants, joves i adults, en el seu procés de creixement personal i social, tot contribuint a la capacitació i l’educació integral de l’individu. Es centra en particular en totes aquelles persones que es troben en situació de risc d’exclusió social, i vol esdevenir un espai de referència educativa i d’acollida personal.

La Fundació ACIS desenvolupa els següents projectes:

Acis
ACIS
Encant
Artur i Martorell
Artur
Encant

Centre de Joves i Adults

El Centre de Joves i Adults de la Fundació ACIS acull a totes aquelles persones que per raons diverses no han tingut o no poden seguir la formació habitual. La nostra finalitat és la d’atendre i compensar els dèficits socioeducatius de joves i adults que tenen situacions especials.

L’equip de professionals i voluntaris que conformen l’equip docent de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) i dels Programes de Formació i Inserció (PFI) els matins (8h a 14h), i dels tallers per a persones adultes amb capacitats diverses a les tardes (dilluns a dijous de 16h a 18h), són especialistes en l’educació social i experts en crear i mantenir un bon ambient de treball, acollidor i respectuós amb tothom.

FAÇANA CENTRE
UEC TREBALL HORTA

L’espai on desenvolupem la nostra activitat diària és un gran i esplèndid casalot de principis del segle XX envoltat de jardí, hort i pista de bàsquet, i amb amplis i generosos espais interiors que ens donen opció per a realitzar tota classe d’activitats i tallers.

El nostre equip

EQUIPO ACIS.jpg

Albert Ventura

Docent UEC

Anna Beltran

Educadora social i tutora UEC

Cristian Jara

Docent PFI i UEC

Lidia González

Docent UEC

Luis Montanero

Docent UEC

Manuela Angel

Educadora tallers de tarda

Sergio Moreno

Docent PFI i UEC, i Coordinador pedagògic

Oriol Antem

Director

Olga Fajardo

Secretaria

Col·laboradors de l'ACIS

Gràcies a la col·laboració de persones i entitats amigues, la Fundació ACIS desenvolupa els seus projectes.

Comptem amb la col·laboració de les següents entitats:

bottom of page