top of page

Escenes de còmic en viu

En el marc del Dia Internacional de la Salut Mental, que va ser el 10 d’Octubre, a la UEC hem estat portant a terme varies sessions del programa  “What’s up! Cóm vas de salut mental?” dissenyat per l’entitat “Obertament”, que lluita contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones que passen per alguna problemàtica de salut mental.

Al voltant de la celebració d’aquesta data, vam ser convidats aquest dimarts 19 d’octubre a un dels actes que organitzava el Parc Sanitari Sant Joan de Déu: una representació teatral creada i interpretada per joves de la nostra edat que estan passant per un procés terapèutic a la Unitat Terapèutica dels Til·lers.

L’obra, titulada “Escenes de còmic en viu” feia un repàs a certes escenes de còmics molt coneguts on els joves interpretaven en viu l’escena projectada al fons en una pantalla i acompanyada d’una banda sonora i efectes de llums.

Des de la UEC felicitem als joves i professionals de la UT que van estar mesos preparant amb tota la il·lusió aquesta estrena.

Ens ho vam passar molt bé i deixem la porta oberta al teatre.


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commentaires


bottom of page